Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Skills for the future: Building bridges to new opportunities

Praktische info & registratie

Op deze pagina vindt u alle praktische informatie over de Skills Summit 2024. U ontvangt als deelnemer ook een logistical note waarin u al deze informatie gemakkelijk kan terugvinden.

Datum en locatie

De Skills Summit 2024 vindt plaats op 21 en 22 februari 2024 in Brussel (GMT+1).

De plenaire sessie op 21 februari zal ook rechtstreeks te volgen zijn via een livestream op de website van de Skills Summit.

Academiënpaleis

Hoofdlocatie van de Skills Summit 2024 is het prachtige Academiënpaleis, de voormalige residentie van de Prins van Oranje.

Academiënpaleis
Rue Ducale 1
1000 Brussel

Bereikbaarheid

Auto

Chauffeurs kunnen tot aan de ingang rijden om deelnemers voor de deur af te zetten.

Publieke parking: 2 Portes - Interparking Boulevard de Waterloo 2a - 1000 Brussel

Openbaar vervoer

STIB-MIVB, Halte 'Trône - Troon'
Bus: 12 – 38 - 54 - 95
Metro: 2 & 6

Atomium

Op woensdag 21 februari, de eerste dag van de Skills Summit, nodigen we alle ministers en hoofden van delegaties uit voor een diner in het Atomium. Het vervoer van de hotels naar het Atomium wordt door België voorzien.

Het Atomium, een iconisch bouwwerk in Brussel, staat als symbool voor wetenschappelijke vooruitgang en moderniteit. De unieke structuur, gebouwd voor de Expo 58, bestaat uit negen zilveren bollen die een ijzerkristal vormen en is ook een knipoog naar de destijds negen provincies van België. Geniet van adembenemende uitzichten over de stad vanaf de bovenste sfeer. Het Atomium blijft een onmisbaar element van de Brusselse skyline en een eerbetoon aan innovatie.

Om bouwkundige redenen is het volledige Atomium niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en personen met beperkte mobiliteit. Als je vragen hebt over toegankelijkheid, neem dan contact op met info@skillssummitbelgium.be

Bevestig uw aanwezigheid via het formulier uit uw persoonlijke uitnodiging voor Skills Summit 2024 (ook als u uw aanwezigheid al via mail bevestigd heeft). 

Badges kunnen opgehaald worden aan de onthaalbalie van het Academiëenpaleis op:

  • Dinsdag 20 februari 2024: tussen 15 – 19 uur
  • Woensdag 21 februari 2024: vanaf 9 uur

We hebben kamers gereserveerd in verschillende hotels in de buurt van het Academiënpaleis. Om een kamer te boeken, gelieve dit online formulier in te vullen en je betaling in orde te brengen. Via ditzelfde formulier kan je ook een transfer van de luchthaven tot aan je hotel boeken. Het vervoer naar de side events wordt voorzien.

De officiële talen van de summit zijn Engels en Frans. Wij zorgen voor live vertaling van Engels naar Frans en omgekeerd.

Voor andere vertalingen kan u een aanvraag indienen via volgend mailadres: info@skillssummitbelgium.be.

Heeft u specifieke dieetwensen? Dan kan u die bij uw inschrijving doorgeven.

De OESO zal voor de start van de summit een volledig overzicht delen van de deelnemende ministers en delegaties.

De bilaterale ontmoetingen worden georganiseerd door de delegaties. Delegaties kunnen op voorhand een locatie en tijdsslot boeken via info@skillssummitbelgium.be of de dag zelf aan het onthaal.

Veiligheid staat voorop. Tijdens de Skills Summit 2024 implementeren we strikte veiligheidsmaatregelen om een zorgeloze omgeving te waarborgen voor alle deelnemers.

Heeft u nog andere vragen, verzoeken of suggesties? Stuur dan een mailtje naar info@skillssummitbelgium.be. We proberen u zo snel mogelijk een antwoord te bieden.